torsdag 5. februar 2009

Første dagen ute!

Etter varme rundstykker til frokost bar det ut i den store verden. Chris og jeg prøvde oss på metroen, uten å skjønne noe som helst.. men så kom det en utrolig utadvent franskmann som vi sneik oss på med, uten egentli å vite hvor vi dro. Vi prøvde å få han til å fortelle oss hvor vi kunne kjøpe mndkort, mens han på den andre siden skulle ha oss med til søsteren sin, som han skulle passe hus for! Alt dette på stotrende fransk, fingerspråk og en haug med øltrute kyss på kjakan;P Jammi!




Deretter ble det "thè vert" på Starbucks.




På vei heim møtte vi på en greker på metroen som skulle ha meg og Christina til å ha engelsktimer for sønnen hans på 11 en gang i uka, så vi får se hvordan det blir med den saken.



Nå har vi nettopp vært på Ikea og handlet div bokser og annen oppbevaring. Var nesten som å værra heime når en så skiltet i kaffeterian! Vi kjørte med den morsomste drosjesjåføren jeg har vært borti. Snill var han og, han var egentli ferdig på jobb da vi var kommet fram, men han venta på oss og kjørte oss hjem igjen! Sørvis altså=) Så etter første dagen har vi endt opp med 3telefonnr, eneste problemet er at gjennomsnitsalderen på eierene er 40+++.....




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar