lørdag 7. mars 2009

Besøk=)

De siste ukene har det vært veldig mye skole, men også litt turist-tid da! Legger først ut noen bilder fra karlevallet som jeg skreiv om forige gang!












Ellers har vi hatt en skikkelig deilig vårdag med grader opp mot over 20 i sola, det var deilig det! Vi brukte dagen til å dra opp til Sacré-Cœur. Hadde med oss salat, og kunne sitte i kortarma og spise i trappa med utsikt over hele Paris! En kjempe fin dag!




Vi har vært på marked på Clignancourt, det største markedet i Paris. Muligens i Europa, men jeg er ikke helt sikker! Der var det masse møbler, bildet er ganske reprasentativt for hele området, det vil si, det var MASSE møbler! Og dyrt..





Ellers har vi vært så heldige å få besøk av Ingrid og Mari(glad i dere<3) Vi har besøkt notre dame, Louvre og Eifeltårnet!! Endelig har vi fått sett det også! Vi traff på en gjeng med nordmenn, som tydeligvis hadde kommi med samma fly som jentene, og som skulle ta det samme tilbake også.. ganske bra tilfeldig;P Da blei det middag på Indiana med svensk servitrise! Føltes ikke helt ut som om vi var i hjertet av Paris.>











Vi har også vært i området rundt Montmartre, der filmen om Amelie ble spilt inn. Det var veldig kosli, med mange smågater og malere som satt på torget og solgte bildene sine! Nå er det rolig lørdagskveld, men litt studering av fransk politikk!=)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar